27 januari 2020

Nieuwe SWAB website is live

Welkom op de geheel vernieuwde website van de SWAB!


De nieuwe website is nu ook geschikt voor gebruik met een smartphone en tablet en past zich aan de schermgrootte van de bezoeker aan. Naast een fris design en een overzichtelijke indeling is de A-team website www.ateams.nl nu ook geïntegreerd in de SWAB website. Tevens is de zoekfunctie geoptimaliseerd waardoor u informatie snel en makkelijk kunt vinden. Door de verbeterde achterliggende techniek vindt u per onderwerp snel de relevante nieuwsberichten, geplande cursussen en artikelen. Informatie over SWAB werkzaamheden, richtlijnenSWAB-werkgroepen en nieuwsberichten zijn hierdoor nog beter te vinden.

Wij hopen met onze nieuwe website alle zorgprofessionals, beleidsmakers en andere geïnteresseerden nog beter te kunnen informeren en te ondersteunen bij het optimaliseren van de kwaliteit van het antibioticabeleid in Nederland.

Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

Blijf op de hoogte →

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.