Inschrijven A-Team register

Het SWAB A-team register is bedoeld voor leden van antibioticateams (A-teams) in Nederlandse ziekenhuizen. Bent u lid van een A-team in een ziekenhuis? Schrijf u hier in voor het A-Team register. Uw gegevens worden veilig verwerkt en gekeurd door het SWAB secretariaat. Indien uw gegevens aanvulling vereisen nemen we contact met u op via het door u ingevulde e-mailadres.

Wilt u zich uitschrijven of uw gegevens wijzigingen binnen het A-team register? Neem dan contact op met het SWAB secretariaat via het contactformulier op onze website.

Na verzending van uw registratie wordt u doorverwezen naar een systeempagina van onze database. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met het SWAB secretariaat.

 
Bent u het A-Team
contactpersoon?
   
  Wie is in uw organisatie het A-Team contactpersoon?
 
 

Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

Blijf op de hoogte →

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.