Gepubliceerd op 19-11-2021

Grote belangstelling voor het SWAB Webinar tijdens de WAAW 2021

Afgelopen donderdagavond 18 november was het SWAB-webinar in het kader van de ‘World Antimicrobial Awareness Week 2021’ (WAAW).


Het was een zeer geslaagd webinar met bijna 500 deelnemers. De inhoud van het programma werd, gezien de vele enthousiaste en lovende reacties die wij mochten ontvangen, zeer gewaardeerd. Ook de interactie met de deelnemers kwam dankzij hun actieve participatie goed op gang. De SWAB heeft daarom het voornemen om jaarlijks tijdens de ‘World Antimicrobial Awareness Week’ een dergelijk SWAB-webinar te organiseren.

Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

Blijf op de hoogte →

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.