SWAB Symposium 2020

Jaarlijks organiseert de SWAB een symposium. Deze dag bestaat uit een aantal interessante lezingen waarbij ook de nieuwste gegevens van NethMap worden gepresenteerd.  

Reserveert u donderdag 25 juni 2020 alvast in uw agenda voor de 21ste editie van het SWAB symposium? Wij zijn druk bezig met het programma voor 2020, het belooft weer een interessant symposium te worden. Inschrijven zal mogelijk zijn via onze website. Indien de inschrijving is geopend leest u dit terug op onze nieuwspagina. Houd onze nieuwspagina dus in de gaten voor het laatste nieuws over het symposium 2020. 

 

 

Informatie

Datum
25 juni 2020

Tijd
12:30 uur - 17:00 uur

Locatie
Media Plaza Utrecht (onderdeel Jaarbeurs)Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.