SWAB Symposium 2020

------ COVID-19 UPDATE ------

Normaal start in maart de inschrijving voor de SWAB A-team meeting en het SWAB symposium, dat gepland staat op 25 juni 2020.

Echter, gezien de huidige situatie en drukte juist bij de doelgroepen van dit symposium is het onzeker of deze dag door kan gaan.

Wij houden de ontwikkeling in de gaten en laten het zo spoedig mogelijk weten als er meer duidelijkheid is.

------ COVID-19 UPDATE ------

 

Jaarlijks organiseert de SWAB een symposium. Dit jaar is het thema S. aureus infecties; de verschillende onderwerpen sluiten direct aan op de klinische praktijk in Nederland. De middag wordt afgesloten door een gerenommeerde internationale expert op het gebied van de behandeling van S. aureus infecties: Prof. dr. Vance Fowler. Ook zullen de nieuwste gegevens van NethMap worden gepresenteerd. Inschrijven zal mogelijk zijn via onze website. Indien de inschrijving is geopend leest u dit terug op onze nieuwspagina. Houd onze nieuwspagina dus in de gaten voor het laatste nieuws over het symposium 2020.

Reserveert u donderdag 25 juni 2020 alvast in uw agenda voor de 21ste editie van het SWAB symposium? 

Informatie

Datum
25 juni 2020

Tijd
12:30 uur - 17:00 uur

Locatie
Media Plaza Utrecht (onderdeel Jaarbeurs)Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.