<

A-team meeting 2024

27-06-2024

Informatie

Datum
27-06-2024

Tijd
09:00 uur - 12:30 uur

Jaarlijks organiseert de SWAB een A-team meeting met interactieve presentaties die A-teams up-to-date houden en inspireren hoe het alledaagse A-team werk nog efficiënter en beter zou kunnen. 

Wij zijn druk bezig met het programma voor 2024, het belooft weer een interessante meeting te worden. Inschrijven zal mogelijk zijn via onze website, indien de inschrijving is geopend leest u dit terug op onze nieuwspagina. 

Houd onze nieuwspagina dus in de gaten voor het laatste nieuws over de SWAB A-team meeting 2024. 

Reserveert u donderdag 27 juni 2024 alvast in uw agenda voor de 24ste editie van het SWAB A-team meeting? Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

Blijf op de hoogte →

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.