<

SWAB webinar 2023

22-11-2023

Informatie

Datum
22-11-2023

Tijd
Vanaf 19:00 uur

Locatie
Virtueel

Kosten
€ 0,-SWAB webinar tijdens de World Antimicrobial resistance (AMR) Awareness Week 2023

Tijdens de wereldwijde ‘AMR Awareness Week' 2023 in november, organiseert de Stichting Werkgroep Antibioticabeleid (SWAB) op woensdagavond 22 november 2023 vanaf 19:00 uur wederom een breed geaccrediteerd kosteloos webinar. Het kosteloze online webinar is geaccrediteerd en open voor zorgprofessionals* (o.a. medisch specialisten, ziekenhuisapothekers, AIOS, ANIOS, physician assistants, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten). 

Meer informatie over het programma en aanmelden volgt op termijn. Houdt hiervoor de SWAB website in de gaten. Reserveert u woensdagavond 22 november 2023 alvast in uw agenda? Het belooft weer een interessante bijeenkomst te worden.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij: 

  • Nederlandse Internisten Vereniging (NIV)
  • Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVMM)
  • Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA)
  • Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC)
  • Nederlandse Vereniging Kindergeneeskunde (NVK)
  • Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (V&VN)
  • Vereniging voor Hygiëne & Infectiepreventie in de Gezondheidszorg (VHIG)
  • Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (V&VN VS)
  • Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA)
  • Vereniging van specialisten ouderengeneeskunde (Verenso)

 

*Het webinar is open voor zorgprofessionals en is een vorm van intercollegiaal overleg. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend de inhoud van het Webinar als vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) of via sociale media te delen, of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Zo zorgen we er samen voor dat dit overleg mogelijk is.Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

Blijf op de hoogte →

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.