A-team meeting 2021

24 juni 2021

Informatie

Datum
24 juni 2021

Tijd
09:00 uur - 12:00 uur

Locatie
Virtueel

De ochtend wordt gevuld met presentaties en discussies die A-teams praktische informatie geven over hoe zij hun werkzaamheden kunnen optimaliseren en die inspiratie bieden voor toekomstige activiteiten. We richten ons op antibiotica-allergie en gaan met de A-teams het gesprek aan over hoe indicatoren voor het functioneren van A-teams van waarde kunnen zijn. Daarnaast zijn er weer speeddates voor A-teamleden. Waar ben je als A-team trots op en kunnen andere van leren, en voor welke mislukkingen kun je andere A-teams behoeden?

De voertaal van de nationale SWAB A-team meeting is Nederlands.

 

Meer informatie over het programma, accreditatie en inschrijving volgt op korte termijn. Houdt hiervoor de website www.swab.nl in de gaten.Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

Blijf op de hoogte →

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.