SWAB Symposium 2021

24 juni 2021

Informatie

Datum
24 juni 2021

Tijd
12:30 uur - 17:00 uur

Locatie
Virtual

Jaarlijks organiseert de SWAB een symposium. Dit jaar is het thema S. aureus infecties; de verschillende onderwerpen sluiten direct aan op de klinische praktijk in Nederland. Ook zullen de nieuwste gegevens van NethMap worden gepresenteerd.

Meer informatie over het programma, accreditatie en inschrijving volgt op korte termijn. Inschrijven zal mogelijk zijn via onze website. Indien de inschrijving is geopend leest u dit terug op onze nieuwspagina. Houd onze nieuwspagina dus in de gaten voor het laatste nieuws over het symposium 2021.

Reserveert u donderdag 24 juni 2021 alvast in uw agenda voor de 21ste editie van het SWAB symposium? Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

Blijf op de hoogte →

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.