Nationale SWAB A-team meeting 2020

------ COVID-19 UPDATE ------

Het SWAB symposium en de SWAB A-team meeting die op 25 juni 2020 in de Jaarbeurs Utrecht zouden plaatsvinden, zijn verplaatst vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

------ COVID-19 UPDATE ------


De nationale SWAB A-team meeting is verplaatst naar de ochtend van woensdag 02 december 2020. Deze wordt gevuld met presentaties die A-teams praktische informatie geven over hoe zij hun werkzaamheden kunnen optimaliseren en die inspiratie bieden voor toekomstige activiteiten. We richten ons onder andere op OPAT en het genereren van spiegelinformatie m.b.v. automatische data-extractie. Daarnaast gaan A-teams speeddaten. Waar ben je als A-team trots op en kunnen andere A-teams van leren, en voor welke mislukkingen kun je andere A-teams behoeden? Aansluitend vindt ’s middags een bijeenkomst plaats voor A-team ondersteuners. Deze heeft tot doel om de groeiende groep met verschillende achtergrond beter in staat te stellen A-team werkzaamheden uit te voeren.

Inschrijven zal mogelijk zijn via onze website, indien de inschrijving is geopend leest u dit terug op onze nieuwspagina. Houd onze nieuwspagina dus in de gaten voor het laatste nieuws over de A-team meeting 2020.

Gedurende de komende periode houden wij de ontwikkelingen rondom COVID-19 goed in de gaten. Te allen tijde worden de gestelde maatregelen in acht genomen. 

Informatie

Datum
02 december 2020

Tijd
08:30 uur - 17:00 uur

Locatie
Media Plaza Utrecht (onderdeel Jaarbeurs)Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.