Nationale SWAB A-team meeting 2020

------ COVID-19 UPDATE ------

Normaal start in maart de inschrijving voor de SWAB A-team meeting en het SWAB symposium, dat gepland staat op 25 juni 2020.

Echter, gezien de huidige situatie en drukte juist bij de doelgroepen van dit symposium is het onzeker of deze dag door kan gaan.

Wij houden de ontwikkeling in de gaten en laten het zo spoedig mogelijk weten als er meer duidelijkheid is.

------ COVID-19 UPDATE ------

 

Jaarlijks organiseert de SWAB een A-team meeting. De ochtend wordt gevuld met presentaties die A-teams praktische informatie geven over hoe zij hun werkzaamheden kunnen optimaliseren en die inspiratie bieden voor toekomstige activiteiten. We richten ons onder andere op OPAT en het genereren van spiegelinformatie m.b.v. automatische data-extractie. Daarnaast gaan A-teams speeddaten. Waar ben je als A-team trots op en kunnen andere van leren, en voor welke mislukkingen kun je andere A-teams behoeden?

Inschrijven zal mogelijk zijn via onze website, indien de inschrijving is geopend leest u dit terug op onze nieuwspagina. Houd onze nieuwspagina dus in de gaten voor het laatste nieuws over de A-team meeting 2020.

Informatie

Datum
25 juni 2020

Tijd
08:30 uur - 12:30 uur

Locatie
Media Plaza Utrecht (onderdeel Jaarbeurs)Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.