14 september 2022

II Save the date II SWAB webinar op 24 november 2022! 
SWAB webinar tijdens de World Antimicrobial Awareness Week 2022

Tijdens de wereldwijde ‘Antimicrobial Awareness Week 2022’ in november, organiseert de Stichting Werkgroep Antibioticabeleid (SWAB) op donderdag 24 november 2022 vanaf 19:30 uur wederom een breed geaccrediteerd kosteloos webinar. Het kosteloze webinar is geaccrediteerd en open voor zorgprofessionals* (o.a. medisch specialisten, ziekenhuisapothekers, AIOS, ANIOS, physician assistants, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten). 

Meer informatie over het programma en aanmelden volgt op korte termijn. Houdt hiervoor de SWAB website in de gaten. Reserveert u donderdagavond 24 november 2022 alvast in uw agenda? Het belooft weer een interessante bijeenkomst te worden.

SWAB Webinar 2022 opnemen in uw agenda

 

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij: 

  • Nederlandse Internisten Vereniging (NIV);
  • Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVMM)
  • Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA)
  • Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC)
  • Nederlandse Vereniging Kindergeneeskunde (NVK)
  • Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals
  • Vereniging voor Hygiëne & Infectiepreventie in de Gezondheidszorg (VHIG)
  • Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register
  • Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA)

 

*Het webinar is open voor zorgprofessionals en is een vorm van intercollegiaal overleg. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend de inhoud van het Webinar als vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) of via sociale media te delen, of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Zo zorgen we er samen voor dat dit overleg mogelijk is.

Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

Blijf op de hoogte →

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.