Virtuele nationale SWAB A-Team meeting

Woensdag 02 december 2020


Omwille van de huidige COVID-19 maatregelen vindt de Nationale SWAB A-team meeting op woensdagochtend 02 december volledig virtueel plaats. Het programma wordt gevuld met presentaties die A-teams praktische informatie geven over hoe zij hun werkzaamheden kunnen optimaliseren en die inspiratie bieden voor toekomstige activiteiten. We richten ons onder andere op OPAT en het genereren van spiegelinformatie m.b.v. automatische data-extractie. Daarnaast gaan A-teams virtueel speeddaten over zaken als: Waar ben je als A-team trots op en kunnen andere A-teams van leren, en voor welke mislukkingen kun je andere A-teams behoeden? 

Inschrijven zal mogelijk zijn via onze website. Zodra de inschrijving is geopend en het volledige programma bekend is, leest u dit terug op onze nieuwspagina. Houd onze nieuwspagina dus in de gaten voor het laatste nieuws over de A-team meeting 2020.

 

Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.