SWAB symposium en SWAB A-team meeting zijn verplaatst

Het SWAB symposium en de SWAB A-team meeting die op 25 juni 2020 in de Jaarbeurs Utrecht zouden plaatsvinden, zijn verplaatst vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus.


A-team meeting 2020: De SWAB A-team meeting zal later dit jaar plaatsvinden in Q4 in de Jaarbeurs te Utrecht. Indien de exacte datum bekend is en de inschrijving is geopend, dan leest u dit terug op onze nieuwspagina. Houd ook onze nieuwspagina in de gaten voor het laatste nieuws over de A-team meeting 2020.

SWAB symposium 2021: Het SWAB symposium met het thema S. aureus infecties is verplaatst naar donderdag 24 juni 2021. Gedurende deze middag komen verschillende onderwerpen aan bod die direct aansluiten op de klinische praktijk in Nederland. Ook zullen de nieuwste gegevens van NethMap worden gepresenteerd.

Reserveert u donderdag 24 juni 2021 alvast in uw agenda voor de 21ste editie van het SWAB symposium?

Stichting Werkgroep Antibioticabeleid

De Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) is in 1996 opgericht op initiatief van de Vereniging voor Infectieziekten, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers. De SWAB beoogt de kwaliteit van het antibioticagebruik in Nederland te optimaliseren teneinde een bijdrage te leveren aan de beheersing van resistentie-ontwikkeling en aan beperking van de kosten en andere negatieve effecten van antibioticagebruik.

SWAB maakt gebruik van cookies

In onze privacy statement leest u meer over ons cookiebeleid.